Onze omgeving

Friesland heeft alles voor een perfecte vakantie

Fiets, wandel, vaar

De omgeving kun je wandelend of op de fiets verkennen. De Trijehoek ligt namelijk centraal op diverse fiets- en wandelroutes. Ook bestaat er de mogelijkheid om met een bootje de Dokkumer Ee te bevaren of de stad Leeuwarden eens vanuit de stadsgrachten te aanschouwen.

Het nabij gelegen dorp Stiens biedt alle voorzieningen voor een zorgeloze vakantie: naast een gezellig centrum met verschillende winkels vind je hier onder andere een zwembad en een kinderboerderij.

Zoek je een landelijke omgeving om te overnachten en wil je dicht bij onze hoofdstad Leeuwarden (Ljouwert) logeren? Dan is De Trijehoek de perfecte accommodatie. Leeuwarden is verkozen tot culturele hoofdstad van Europa in 2018. Veel van de Friese highlights vind je dan ook bij ons in de buurt: een aantal van de beroemde Elfsteden liggen in de directe omgeving en het beroemde bruggetje van Bartlehiem zelfs om de hoek! En wat dacht je van een bezoek aan de waddeneilanden?

Er is veel te doen en te zien in onze mooie provincie en aan ideëen kunnen wij je altijd helpen. Wat je ook wilt doen (of laten): De Trijehoek is jouw ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Friesland

logeren bij de boer, vakantie in Friesland

Onze aanraders

Maak je vakantie compleet met een bezoek aan onze aanraders op fietsafstand

Compare listings

Compare